Business Hi-Tech

Android 3.2, lansat oficial

 Android 3.2 acum oficial

Autor: Ştefan Vrabie

18.07.2011, 12:44 1613

Cea mai recentă versiune asistemului de operare Google Android pentru tablete a fost lansatăoficial, ceea ce înseamnă ca actualizarea va ajunge probabil pe oserie de tablete cât mai curând, informează site-ulcnet.com.

Motorola a început deja să ofereactualizarea pentru tableta sa Xoom. Alţi candidaţi pentruactualizarea software sunt Samsung Galaxy Tab 10.1, Iconia Acer Tab500 şi Toshiba Thrive.

Huawei a anunţat luna trecută cătableta lor va fi "prima din lume" care va avea un display de 7inchi cu dual-core şi sistem Android 3.2.

Android 3.2 "este o lansareimportantă care adaugă mai multe capabilităţi noi pentruutilizatori şi dezvoltatori. Noua platformă include schimbări laAPI (interfaţa de programare pentru aplicaţii)", potrivit unuianunţ făcut pe 15 iulie de către companie.

Alte optimizări includ o gamă mailargă de dimensiuni de display suportate, nu doar de 10.1 inchi,fişierele media pot fi încărcate direct de pe cardul SD şi multealtele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO