Business Hi-Tech

Android 5.0 pentru dispozitivele Xperia se lansează foarte curând

Android 5.0 pentru dispozitivele Xperia se lansează...

Autor: Cătălin Niţu

01.04.2015, 09:41 422

Imediat după lansarea oficială a sistemului de operare Android 5.0 Lollipop, mulţi poducători au sărit cu anunţuri despre actualizarea terminalelor la această variantă. Şi Sony a anunţat o listă cu dispozitive care vor primi acest update, însă după repetate luni de aşteptare şi lansări într-un număr limitat regiuni, compania abia acum reuşeşte să aducă noul Android pe dispozitivele Xperia Z3 şi Z2 şi alte câteva în toată lumea.

Conform contului oficial de Twitter pentru produsele din gama Xperia, Android 5.0 ajunge pe seria de dispozitive Z3 (Z3, Z3 Compact şi Z3 Tablet Compact) în cursul acestei săptămâni. Posesorii de dispozitive Z2 vor trebui însă să aştepte până săptămâna viitoare. După mai bine de patru luni de aşteptare, câteva zile în plus cu siguranţă nu vor deranja pe nimeni. Alături de anunţurile despre dispozitivele Z2 şi Z3, Sony a dezvăluit că şi Xperia T2 Ultra şi Xperia C3 vor primi noul software foarte curând, însă nu au fost oferite date sau ferestre de lansare.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO