Business Hi-Tech

Antreprenori locali: Fortech se bate cu multinaţionalele pe piaţa de angajări din Cluj, Iaşi şi Oradea

Călin Văduva, fondatorul şi CEO-ul Fortech

Călin Văduva, fondatorul şi CEO-ul Fortech

Autor: Laurentiu Cotu

13.02.2017, 00:07 2131
Dezvoltatorul clujean de software la comandă Fortech, controlat de antreprenorul Călin Văduva, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 20 mil. euro, mai mult cu 9% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF pe baza datelor furnizate de companie şi a celor de la Ministerul Finanţelor.

„Am dobândit expe­rien­­ţă solidă pe verticale de busi­ness din zona industri­ilor de auto­motive, retail, co­merţ elec­tronic şi IT“, a de­clarat pen­­tru ZF Transil­vania Călin Văduva, fonda­torul şi CEO-ul Fortech.

Compania dezvoltă solu­ţii software la comandă, pre­pon­derent pentru firme din străi­nătate care activează în in­dustrii precum auto, co­merţ electronic, telecom, me­dia şi sănătate. Porto­fo­liul de clienţi ai companiei numără 130 de companii din Europa şi SUA, potrivit informaţiilor de pe site-ul Fortech.

În primele nouă luni din 2016, dezvoltatorul software a câştigat 15 clienţi, majoritatea din SUA, reuşind pătrun­de­rea pe noi pieţe, în special în Suedia, Olanda şi Israel.

Sediul central al Fortech se află la Cluj-Napoca, însă compania şi-a extins anul trecut prezenţa pe piaţa locală, deschizând birouri în Oradea şi la Iaşi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO