Business Hi-Tech

Antreprenorul Mugur Frunzetti a investit 150.000 euro într-o aplicaţie care avertizează utilizatorii de pericole

Antreprenorul Mugur Frunzetti a investit 150.000 euro...

Autor: Ioana Nita

01.11.2017, 00:04 2159
Aplicaţia, numită Stay Safe, monitorizează zona în care se află utilizatorul şi îl notifică în cazul în care apare un pericol.
Antreprenorul local Mugur Frunzetti, care este concentrat pe afaceri în mediul online, a investit 150.000 de euro în dezvoltarea unei aplicaţii mobile care avertizează în timp real utilizatorii cu privire la pericolele din zona în care se află, indiferent de natura acestora – dezastre naturale, accidente auto sau orice alt tip de incident. Aplicaţia, numită Stay Safe, moni­torizează zona în care se află utilizatorul şi îl notifică în cazul în care apare un pericol. „Imediat ce apare un potenţial pericol, echipa noastră de securitate, care lucrează 24/7 şi monitorizează toate zonele globului, lansează o notificare către utilizatori. Ulterior, la intervale de 1-3 minute, revenim cu update-uri (dacă există), aducem clari­ficări şi, mai ales, actualizăm infor­maţiile de­spre cum să evite fiecare peri­colul (unde să stea, unde să se depla­seze, ce măsuri de sigu­ranţă să pregătească etc.)”, a explicat Mu­gur Frunzetti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO