Business Hi-Tech

Apeluri gratuite pentru iPhone-uri în SUA prin Facebook

Apeluri gratuite pentru iPhone-uri în SUA prin Facebook

Autor: Octavian Calei

18.01.2013, 11:42 1103

Facebook a lansat o facilitate în aplicaţia mobilă Messenger care permite utilizatorilor de iPhone să efectueze apeluri gratuite pe teritoriul SUA, scrie BBC.

Utilizatorii pot efectua apeluri prin intermediul aplicaţiei Facebook Messenger atunci când sunt conectaţi la Internet prin wireless sau prin conexiune de date a operatorului mobil.

Compania a anunţat că lucrează la adăugarea acestei facilităţi şi pentru aplicaţia care rulează pe sistemele de operare Android şi BlackBerry.

Pentru a efectua o convorbire telefonică gratuită, utilizatorul trebuie să înceapă o conversaţie cu o persoană din listă, să acceseze pictograma „i” din colţul dreapta sus a ecranului şi să selecteze „Free Call”. Partenerul apelat trebuie să aibă, la rândul lui, instalată aplicaţia pe iPhone. Utilizatorii nu pot să sune prietenii care sunt „logaţi” pe Facebook prin intermediul paginii de web, nici să efectueze apeluri în reţele mobile sau fixe.

Facebook a introdus marţi o tehnologie de căutare inteligentă – numită Graph Search – care permite utilizatorilor să găsească materiale distribuite de către prietenii lor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO