Business Hi-Tech

Aplicaţia oficială care vă avertizează şi din care puteţi afla informaţii în timp real despre situaţiile de urgenţă

Aplicaţia oficială care vă avertizează şi din care...

Autor: Ştefan Stan

20.09.2017, 18:30 1538

Aplicaţia Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă este disponibilă gratuit pe iOS şi pe Android, în magazinele App Store şi Google Play, şi vă avertizează în timp real de orice pericole şi situaţii de urgenţă apar. 

DSU este aplicaţia oficială a Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Scopul DSU este de a pune la dispoziţia cetăţenilor un instrument rapid de informare şi de raportare a situaţiilor critice şi a dezastrelor la care aceştia sunt martori. 

Ce puteţi găsi în aplicaţia oficială a DSU: articole, ştiri, declaraţii oficiale ale DSU;
informaţii privind alertele de vreme, trafic, dezastre naturale, precum şi o secţiune de raportare a evenimentului la care sunteţi martori (incendiu, inundaţie, accident etc.) şi o secţiune de informare privind modul de intervenţie şi comportamentul care trebuie adoptat în situaţiile critice, în timpul dezastrelor naturale etc.. De asemenea sunt şi teste de verificare a cunoştinţelor.

Vedeţi aici link-urile de descărcare pentru: Google Play (Android) şi App Store (iOS) 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO