Business Hi-Tech

Aplicaţia săptămânii: Addappt

Aplicaţia săptămânii: Addappt

Autor: Aurelian Mihai

19.06.2015, 00:00 290

Nume: Addappt

Platformă software: Android

Preţ: gratuit

Dezvoltator: Addappt, inc.

Funcţionalitate: agenda de contacte a evoluat considerabil odată cu apariţia telefoanelor mobile şi apoi a dispozitivelor smartphone conectate la internet, fiecare contact din agendă putând avea asociat unu sau mai multe numere de telefon şi adrese email, pseudonim pentru reţele de mesagerie instant şi pagină de profil în reţelele de socializare.

Toate aceste informaţii trebuie gestionate într-un mod cât mai eficient, sincronizate între dispozitivele pe care le deţinem şi păstrate în copii de siguranţă, încât să nu fim puşi niciodată în situaţia de a pierde contacte importante atunci când telefonul mobil se defectează sau este furat. Aici intră în scenă Addappt, o alternativă pentru agenda de contacte a telefonului care promite actualizarea automată a informaţiilor pentru fiecare înregistrare din agendă.

Astfel, dacă o persoană din agendă îşi schimbă locul de muncă, adresa unde locuieşte, numărul de telefon, adresa email sau adaugă o nouă modalitate de a fi contactat, informaţia va fi actualizată automat pentru oricine are contactul respectiv sincronizat cu Addappt. Proiectată cu o interfaţă simplă şi uşor de folosit, aplicaţia oferă practic acelaşi set de funcţii atât pe Android, cât pe dispozitivele cu sistem iOS. Fiecare contact din agendă are propria pagină cu informaţii detaliate, având loc pentru poză şi 5 butoane asociate cu acţiuni directe: apelare, trimite mesaj SMS şi email, buton Tapp prin care trimitem mesaje predefinite (ex. sunt pe drum) şi buton pentru coordonatele GPS.

Citiţi recenzia completă pe go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO