Business Hi-Tech

Aplicaţia săptămânii: Mealime - Nutrition Tracker Pro

Aplicaţia săptămânii: Mealime - Nutrition Tracker Pro

Autor: Ioana Nita

25.07.2017, 00:00 141

Nume: Mealime - Nutrition Tracker Pro

Platformă soft: Apple iOS, Google Android

Preţ: gratis

Dezvoltator: DNF SOFT VN CO.,LTD

Funcţionalitate: aplicaţia le pune la dispoziţie utilizatorilor o modalitate de a-şi monitoriza alimentaţia prin calcularea necesarului de calorii în funcţie de câtă grăsime există în organism, putând ajusta astfel cantităţile necesare de nutrienţi. Mai exact, aplicaţia calculează indicele de masă corporală (IMC) în funcţie de o serie de parametri precum sex, greutate, înălţime şi tipul de activitate fizică desfăşurată pentru a identifica dacă organismul este echilibrat din acest punct de vedere. Totodată indică şi numărul de calorii necesar pentru a se menţine la acel nivel în cazul în care IMC este echilibrat.

În plus, utilizatorii pot introduce zilnic datele privind alimentele consumate la o masă, având posibilitatea de a regla cantitatea consumată astfel încât să mănânce cantitatea potrivită pentru necesarul de calorii, cât şi pentru echilibrul între proteine, carbohidraţi şi grăsimi. De asemenea, asemenea aplicaţia salvează toate informaţiile introduse zilnic, realizând diverse statitici – total calorii consumate, raportul dintre proteine, carbohidraţi şi grăsimi, etc.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO