Business Hi-Tech

Aplicaţia Snapchat, evaluată la 10 mild. dolari deşi are venituri nule

AFP/Mediafax Foto

AFP/Mediafax Foto

Autor: Madalina Cerban

01.08.2014, 00:00 1473

Compania Snapchat, care a realizat o aplicaţie prin intermediul căreia mesajele şi fotografiile se şterg la câteva secunde după vizualizare, este în negocieri cu mai multe companii chineze pentru o investiţie care ar putea să ridice valoarea acesteia la o sumă de 10 miliarde de dolari, informează huffingtonpost.com. Conform sursei citate, valoarea atât de mare a Snapchat este specifică industriei de telecomunicaţii din SUA, însă The Huffington Post atrage atenţia că această companie a avut până în prezent venituri de zero dolari.

Potrivit Bloomberg, un grup de investitori, între care se află şi Alibaba, versiunea chineză a retailerului Amazon, este interesat de achiziţionarea acestei aplicaţii. Un purtător de cuvânt al Snapchat a refuzat să comenteze informaţia. Snapchat a intrat în atenţia internaţională a media după ce atât Facebook, cât şi Google au făcut oferte de 3 mld. dolari, respectiv 4 mld. dolari pentru a cumpăra această aplicaţie. însă, Snapchat a refuzat ambele oferte.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO