Business Hi-Tech

Aplicaţia Uber are 2 noi funcţionalităţi – „chat” şi „destinaţii multiple”

Aplicaţia Uber are 2 noi funcţionalităţi –...

Autor: Ioana Nita

27.08.2017, 15:45 527

Uber, compania americană care le pune la dispoziţie utilizatorilor de smarphone-uri o variantă alternativă de transport în oraş, a introdus două noi funcţionalităţi în cadrul aplicaţiei mobile – „chat” şi „destinaţii multiple”, acestea fiind disponibile de săptămâna trecută şi pentru utilizatorii din România.

Optiunea Chat le permite pasagerilor şi şoferilor să comunice şi prin mesaje audio, iar prin intermediul funcţiei de „destinaţii multiple”, pasagerii sau şoferii pot adăuga la traseu până la trei destinaţii înainte sau în timpul cursei. În plus, aceştia pot vedea estimarea timpului şi a tarifului până la destinaţia finală.

Până acum, pasagerii care doreau să facă mai multe opriri puteau să schimbe adresa în aplicaţie când ajungeau la prima destinaţie, sau să introducă adresa intermediară într-o aplicaţie externă de navigaţie. Cele două opţiuni sunt deja disponibile pentru o parte dintre utilizatorii din România, urmând ca în următoarele săptămâni să fie disponibilă pentru toată lumea. Pentru a putea utiliza noile opţiuni, utilizatorii trebuie să instaleze cea mai recentă versiune a aplicaţiei UBER. 

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO