Business Hi-Tech

Aplicaţia zilei: evenVoice

Aplicaţia zilei: evenVoice

Autor: Ioana Nita

06.01.2014, 20:56 2171

Nume: evenVoice - social media

Platformă soft: Apple iOS

Preţ: gratis

Dezvoltator: evenVoice

Funcţionalitate: aplicaţia le permite utilizatorilor să îşi exprime părerea despre brandurile pe care le folosesc, opiniile fiind trimise direct companiilor vizate. Pentru a putea utiliza aplicaţia, consumatorii trebuie să se înregistreze cu adresa de mail. Apoi aceştia îşi pot exprima opinia faţă de un brand alegând una dintre variantele „rave” (pentru a lăuda), „clap” (pentru a aplauda), „slap” (pentru a da o palmă) sau „slam” (pentru a critica dur).

După alegerea brandului, utilizatorii optează pentru ce vor să laude sau să critice compania – calitatea produsului/serviciului, preţ, design, service. Comentariile consumatorilor se trimit direct companiilor, iar acestea pot fi publice – apar în secţiunea de news feed a aplicaţiei – sau pot fi vizualizate doar de reprezentanţii brandului ales. Utilizatorii pot primi de asemenea răspunsuri şi oferte din partea companiilor. Unul dintre investitorii în evenVoice este antreprenorul de origine română George Haber.

Vezi mai multe detalii pe www.mobilio.ro

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.01.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO