Business Hi-Tech

Aplicaţia zilei: si EU donez - medical

Aplicaţia zilei: si EU donez - medical

Autor: Ioana Nita

19.01.2014, 20:52 576

Nume: si EU donez - medical

Platformă soft: Google Android, Apple iOS

Preţ: gratis

Dezvoltator: Vitality Media

Funcţionalitate: aplicaţia pune în legătură medicul / spitalul / centrul de transfuzii care are nevoie de sânge pentru pacienţii săi cu utilizatorii care sunt dispuşi să doneze sânge.

Utilizatorii pot vedea la secţiunea „cazuri” ce pacienţi au nevoie de sânge şi care este grupa sanguină a acestora. Anunţurile din aplicaţie sunt afişate în funcţie de judeţul în care locuieşte utilizatorul şi conţin datele necesare cu privire la centrul de transfuzii la care acesta poate dona sânge. Pentru a dona sânge, utilizatorul trebuie să completeze un formular şi să se prezinte la centrul medical corespunzător (există opţiunea de a fi ghidat prin GPS până la locaţie).

Posibilii donatori de sânge pot activa şi opţiunea de „push notification” pentru a fi atenţionaţi atunci când apare un caz în zona lor. Aplicaţia are o secţiune dedicată medicilor care trebuie să îşi facă un cont pentru a putea posta cazurile. Aplicaţia prezintă condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească utilizatorul pentru a doua sânge.

Vezi mai multe detalii pe www.mobilio.ro

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.01.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO