Business Hi-Tech

Aplicaţia zilei: Starbiter

Aplicaţia zilei: Starbiter

Autor: Ioana Nita

07.03.2018, 00:00 327

Nume: Starbiter

Platformă soft: Google Android, Apple iOS

Preţ: gratis

Dezvoltator: Neogen SA

Funcţionalitate:aplicaţia conectează companiile care au nevoie rapid de forţă de muncă temporară (pentru cel mult o zi) cu persoanele calificate şi disponibile pentru a îndeplini sarcinile respective. Astfel, utilizatorii pot vedea în aplicaţie postările companiilor legate de posturile de care au nevoie temporar. Spre exemplu, pot avea nevoie de o persoană la curăţenie, ajutor de bucătar, ajutor pentru aprovizionarea cu marfă, barman pentru o noapte sau de o persoană care să livreze rapid o comandă. 

Utilizatorii trebuie să se înscrie în aplicaţie, iar apoi sunt notificaţi de fiecare dată când se postează o sarcină aproape de locaţia lor. Aceştia pot vedea toate detaliile legate de sarcină - descrierea completă, durata, locaţia şi renumeraţia oferită. Pentru a îndeplini sarcina utilizatorii trebuie să facă solicitarea către companie, iar odată primit acceptul, aceştia pot realiza „task-ul“.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO