Business Hi-Tech

Apple oferă un termen de expirare pentru iPhone, Macbook şi Apple Watch

Apple oferă un termen de expirare pentru iPhone, Macbook...

Autor: Cătălin Niţu

19.04.2016, 11:54 1081

Dispozitivele electronice din zilele noastre par sa aiba un „termen de expirare”, după câţiva ani acestea devenind aproape inutilizabile. Deşi nicio companie nu spune direct că un smartphone nu va putea oferi o experienţă de utilizare plăcută mai mult de 2-3 ani, adevărul este că utilizatorii au descoperit acest lucru pe pielea lor în ultima perioadă. Se pare că Apple nu se fereşte să ofere acest termen de expirare, însă l-a ascuns într-un loc pe care puţini îl consultă: detaliile despre modul în care compania protejează mediul.

Printre politicile de reciclare şi metodele prin care Apple generează şi foloseşte energia electrică, Apple oferă şi câteva informaţii despre timpul de utilizare aşteptat pentru dispozitivele lor. Se pare că pentruApple Watch, compania se aşteaptă ca acestea să funcţioneze timp de trei ani, înainte ca utilizatorii să le înlocuiască cu generaţii mai noi.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO