Business Hi-Tech

Apple va lansa o variantă mai ieftină a iPhone-ului, odată cu modelul 5S

galerie foto

galerie foto

Autor: Ioana Nita

08.07.2013, 20:44 2225

Apple intenţioneză să lanseze odată cu iPhone 5S şi un model mai ieftin, din plastic, al smartphone-ului, potrivit zvonurilor care circulă pe internet, scrie publicaţia The Telegraph. Site-ul american Techdy a publicat deja peste 40 de poze cu viitorul model, care va avea cel mai probabil un ecran de 4 inchi şi o carcasă albă din policarbonat.

Varianta mai ieftină a iPhone-ului va avea un design similar cu cel al primului iPod şi aceleaşi dimensiuni ca actualul iPhone 5. Criticii însă nu sunt convinşi că informaţiile sunt valide, având în vedere că design-ul noului iPhone este ţinut secret de Apple până la lansarea acestuia.

 

Site-ul Business Insider a avertizat însă cititorii că pozele cu modelul iPhone-ului ieftin sunt „greşite sau false“ pentru că nu există butoane de control, nici măcar butonul de pornire, ceea ce indică că modelul este prototip sau este fals. Lansarea iPhone 6 ar putea avea loc în vara anului viitor, potrivit unor zvonuri, iar modelul 5S este aşteptat cel mai curând în septembrie.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.07.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO