Business Hi-Tech

Arobs caută 60 de oameni pentru al patrulea sediu al companiei deschis la Cluj

Voicu Oprean, CEO al Arobs Transilvania Software

Voicu Oprean, CEO al Arobs Transilvania Software

Autor: Laurentiu Cotu

01.08.2014, 00:06 775
Furnizorul de soluţii software Arobs Transilvania, controlat de Voicu Oprean, a deschis cel de-al patrulea sediu al companiei din Cluj în clădirea de birouri Cluj Business Center, deţinută de fraţii Buzoianu şi caută 60 de oameni pe poziţii de analist business, dezvoltator software şi tester. Clădirea de birouri Cluj Business Center are o capacitate de aproximativ 600 de persoane, iar pe lângă Arobs, aici funcţionează şi sediul companiei SAP România, subsidiara locală a producătorului german de soluţii software de business SAP AG.
 
„Investiţia s-a ridicat la aproximativ 100.000 de euro, iar în prezent ocupăm două etaje din cele cinci ale clădirii Cluj Business Center. Momentan avem deschise 60 de poziţii pentru dezvoltatori software, testeri şi analişti business“, a declarat pentru ZF Transilvania Voicu Oprean, CEO al Arobs Transilvania Software.
 
Arobs Transilvania Software are în prezent peste 350 de angajaţi în birourile locale din Cluj, Bucureşti, Iaşi şi Oradea şi în cele două sedii din Chişinău şi Budapesta. Compania estimează pentru acest an o creştere cu 30% a numărului de angajaţi pentru divizia de software services, cu focalizare pe tehnologiile .NET, Embedded, Mobile Platforms, Java şi Web Development. Conform estimărilor de creştere ale companiei, până la finalul anului, Arobs ar putea trece de 450 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO