Business Hi-Tech

Arsis, retailerul independent de telecom: Businessul cu accesorii pentru mobile, plus 60% în 2016

Daniel Florea, general manager al Arsis Trading.

Daniel Florea, general manager al Arsis Trading.

Autor: Adrian Seceleanu

30.01.2017, 00:07 2385

MobiUp Distribution, compania de distribuţie şi vânzare de accesorii pentru telefoane mobile deţinută de Arsis Trading - cel mai mare retailer independent de servicii şi echipamente de telecom, a înregistrat anul trecut vânzări de 9 mil. euro, în creştere cu peste 50% faţă de anul anterior.

„Cifra de afaceri a MobiUp Distribution a crescut cu aproa­pe 60% în 2016 faţă de 2015, la 9 mil. euro anul trecut“, a de­clarat pentru ZF Daniel Florea, general manager al Arsis Trading.

Unul dintre cei mai vechi jucători de pe piaţa de retail GSM, care a intrat în business în 1998 ca partener al Connex - Vodafone, cu care are o relaţie exclusivă şi în prezent, Arsis Trading este deţinut integral de antreprenorul Radu Mirea.

Compania MobiUp, care a fost înfiinţată în anul 2010 - când piaţa de accesorii pentru telefoane abia începea să se formeze în România odată cu expansiunea smartphone-urilor - se ocupa iniţial de importul şi distribuţia de produse realizate de companii internaţionale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO