Business Hi-Tech

Atta Systems, dezvoltator local de soluţii software, intră pe piaţa din Asia şi deschide un birou în Singapore. “Am lucrat la soluţii software pentru o serie de companii din regiune. Există un mare potenţial de dezvoltare în această piaţă”

Alexandru Artimon (st.) şi Andrei Blaj (dr.), fondatorii Atta Systems

Alexandru Artimon (st.) şi Andrei Blaj (dr.), fondatorii Atta Systems

Autor: Cristina Bellu

27.01.2021, 13:52 377

Compania locală Atta Systems (fosta AB4 Systems), specializată în dezvoltarea de soluţii software, a anunţat miercuri deschiderea unui birou în Singapore prin intermediul căruia îşi propune să impulsioneze transformarea digitală din regiune prin furnizarea de servicii de dezvoltare software şi strategie de produse software, consolidându-şi astfel activitatea în Asia.

„Suntem entuziasmaţi să inaugurăm primul nostru birou din Asia, în Singapore. Am lucrat în ultimul an la soluţii software pentru o serie de companii din regiune şi considerăm că există un mare potenţial de dezvoltare pentru noi pe piaţa asiatică”, spune Andrei Blaj, managing partner şi cofondator, Atta Systems.

Portofoliul Atta Systems acoperă America de Nord, Europa şi Asia, cuprinzând clienţi din ţări precum SUA, Marea Britanie, Olanda, Germania, România, Singapore şi Malaezia. Printre aceştia se regăsesc nume sonore la nivel mondial, precum UiPath, Carrefour sau EY, Banca Mondială, UNICEF şi alte agenţii ale ONU, dar şi startup-uri de succes din domeniul medical precum Medicai sau SkinVision, branduri din zona de mobilitate şi transport, precum Clever Taxi şi UrbanAir sau de entertainment şi cultură, ca VRTW - Vinyl, Rum, Tapas & Wine şi Animest.

Compania a obţinut un scor de 5 din 5 stele şi s-a clasat pe primul loc în categoria dezvoltatorilor de aplicaţii mobile şi software în topul internaţional realizat de ghidul online de companii, Clutch. Printre cele mai importante proiecte dezvoltate de Atta Systems se numără Aurora - platforma realizată pentru UNICEF şi Medicai, unul dintre startup-urile din domeniul medtech cu cea mai accelerată creştere din Europa, care până în prezent a atras o finanţare totală de aproape un milion de dolari.

Pe lângă dezvoltarea de software pentru web şi mobile, Atta Systems abordează şi domenii cu tehnologii de ultimă generaţie, dezvoltând soluţii tehnice pentru dispozitive wearable, pentru platforme de VR/AR, data science, machine learning şi AI – modelare predictivă, forecasting, analiză statistică, Business Intelligence/Analytics (BI / BA) în domenii precum medtech, fintech sau administraţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO