Business Hi-Tech

Axis Communications: Piaţa camerelor de supraveghere atinge în acest an 15 mil. euro

Bogdan Gavril, sales engineer pentru Europa Centrală şi de Est în cadrul Axis Communications: Preferăm să facem 50 de proiecte mai mici decât două foarte mari.

Bogdan Gavril, sales engineer pentru Europa Centrală şi de Est în cadrul Axis Communications: Preferăm să facem 50 de proiecte mai mici decât două foarte mari.

Autor: Adrian Seceleanu

20.09.2016, 00:08 718

♦ Businessul companiei suedeze în România a crescut cu 200% în acest an ♦ Companiile încep să instaleze camere nu doar pentru supraveghere, ci şi pentru a urmări traseul produselor sau pentru a număra clienţii din magazine şi a afla ce vârstă şi sex au.

Piaţa camerelor video de supra­veghere din România va creşte puternic în acest an, până la valoarea de 15 milioane de euro, pe fondul cererii puternice generate de companii din segmentul industrial sau de retail, afirmă Bogdan Gavril, managerul care coordonează vânzările din regiunea Europei Centrale şi de Est pentru compania suedeză Axis Communications, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa globală de profil.

„Piaţa totală de camere de supra­ve­ghere va atinge în acest an o valoare de peste 15 milioane de euro, sumă care nu include şi zona de sisteme de con­trol al accesului, de prevenire a incendiilor sau serviciile de consul­tanţă. Piaţa este într-o creş­tere foarte mare“, a declarat Gavril, adăugând că businessul Axis a crescut cu 200%. Reprezentantul Axis nu a oferit alte detali despre vânzările Axis sau cota de piaţă, invocând clauze de confidenţialitate impuse de companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO