Business Hi-Tech

Azi, ZF Mobilio ’16: 21 de speakeri, despre impactul echipamentelor şi tehnologiilor mobile în business

Azi, ZF Mobilio ’16: 21 de speakeri, despre impactul...

Autor: Adrian Seceleanu

16.05.2016, 00:07 359

Un număr de 21 de speakeri, care reprezintă autori­tăţi-cheie de reglementare, cei mai mari operatori din piaţa de telecom dar şi jucători-cheie din industria locală IT&C, vor discuta astăzi, în cadrul ediţiei cu numărul 5 a con­ferinţei ZF Mobilio, despre impactul noilor tehnologii şi aplicaţii mobile asupra competiţiei din diferite sectoare ale economiei, dar şi despre eventuala necesitate de schimbare a cadrului de reglementare.

Cătălin Marinescu şi Bogdan Chiriţoiu – preşedinţii puternicelor autorităţi de reglementare în comunicaţii, respectiv concurenţă – îşi vor expune punctul de vedere despre impactul gadgeturilor şi aplicaţiilor mobile şi vor răspunde întrebărilor privind oportunitatea unor schimbări în legislaţie în contextul creşterii pe plan local a unor jucători precum WhatsApp sau Uber.

Directorii comerciali pe segmentul business ai Orange, RCS&RDS, Telekom şi Vodafone, cei mai mari patru jucători de pe piaţa locală de telecom, vor prezenta date despre gradul de adopţie a noilor tehnologii mobile de către companii şi vor evalua ce perspective de evoluţie are piaţa în anii următori.

Schimbările provocate pe diferite pieţe de apetitul utilizatorilor pentru gadgeturi şi aplicaţii mobile vor fi evaluate împreună cu şefii Lenovo România, CertSIGN, Service-Return.Com şi Allview.

Conferinţa va aborda şi subiecte precum plăţile şi retailul în era smartphone sau perspectivele pe plan local ale proiectelor de tip smart city.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO