Business Hi-Tech

Ballmer ataca iPad-ul lui Jobs: Este doar un alt PC. Cum vindea Ballmer Windows 3.1 si cum vinde Jobs iPad-ul

Ballmer ataca iPad-ul lui Jobs: Este doar un alt PC
05.06.2010, 14:30 32

Dupa interviul acordat de seful Apple, Steve Jobs, in cadrulconferintei D:8, a venit si randul sefului Microsoft sa raspundaatacurilor lui Jobs cu privire la era PC-urilor.

Drept raspuns la considerarea PC-urilor de catre Jobs dreptniste "camioane" care nu mai sunt la moda, Steve Ballmer, CEO alMicrosoft declara ca iPad-urile sunt doar niste PC-uri, singuradiferenta fiind insa ca noua tableta de la Apple nu poate face lafel de multe ca un PC.

In cadrul conferintelor D8, intevievat fiind de editorialistulWall Street Journal, Walt Mossberg, CEO-ul Microsoft a declarat caiPad-urile nu sunt decat o noua forma a PC-urilor, deoarece, lafinalul zilei, orice device folosit pentru trimitereae-mail-urilor, navigarea pe internet sau crearea de documente, estede fapt un PC.

Acesta a mai declarat ca "il intelege" pe Steve Jobs care sperasa creeze o noua categorie de device-uri, tinand cont cacalculatoarele Macintosh produse de Apple au o cota de piata dedoar 6%, comparativ cu cota de piata detinuta de PC-urile cu sistemde operare Windows, care se ridica la 91%.

Cum vindea Steve Ballmer versiunea 3.1 deWindows

Cum vinde Steve Jobs iPad-ul:

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO