Baltac, SoftNet: Guvernul să explice impactul în agricultură al banilor din licitaţia telecom

Baltac, SoftNet: Guvernul să explice impactul în agricultură al banilor din licitaţia telecom

Baltac, SoftNet: Guvernul să explice impactul în agricultură al banilor din licitaţia telecom

  • Baltac, SoftNet: Guvernul să explice impactul în agricultură al banilor din licitaţia telecom
Comentarii (3):
someone - 06 septembrie 2012, 16:39

Un functionar public, slujbas al societatii, trebuie sa aiba cunostinte de baza IT, nivel utilizator de Windows si Microsoft Office, iar acestea sunt acumulate prin ECDL. Oamenii sunt cei care nu-si dau interesul, de ambele parti: unii nu sunt motivati, poate varsta, poate financiar, cine stie... Un functionar public nu este informatician.

mihai nastase - 29 august 2012, 14:48

@ "Baltac afirmă că Guvernul ar trebui să inves­tească bani cu prioritate în informati­za­rea administraţiilor din mediul rural şi în şcola­rizarea funcţionarilor în utilizarea computerelor."

Serios? sunt functionari publici tineri, care dobandesc cunostinte ample in utilizarea PC, cu studii superioare si chiar de masterat, care pot activa pe astfel de posturi, avand calificare in domeniu.

De ce sa ii "cosmetizam" pe cei care nu au notiuni de utilizare PC, utilizarea PC fiind in ziua de azi o conditie obligatorie la angajare. O parere personala este ca dificultatea utilizarii sistemelor de operare PC, de catre functionari, aglomereaza si mai mult ghiseele oficiilor si administratiilor locale.

Adrian - 29 august 2012, 11:37

Am un singura obiectie legata de ECDL! Incetati sa mai bagati bani in aceasta ineptie. Prin natura profesiei pe care o am, ma 'lovesc' de persoane ce imi prezinta certificate ECDL si nu stiu sa formateze un tabel simplu in Word, nu stiu sa creeze o formula in afara SUM in Excel si as putea continua cu "competentele digitale", dar ma opresc aici.

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide