Business Hi-Tech

Barnes & Noble se aliază cu Samsung pentru noi tablete Nook

Barnes & Noble se aliază cu Samsung pentru noi tablete Nook

Autor: Cătălin Niţu

21.08.2014, 11:29 215

Barnes & Noble a anunţat în urmă cu un an că va retrage seria de tablete Nook de pe piaţă, însă nu a renunţat la ideea de a vinde astfel de dispozitive, care să ofere acces la librăria proprie de cărţi şi conţinut digital. Între timp, compania a realizat un parteneriat cu Samsung, din care a ieşit un nou dispozitiv mobil: Samsung Galaxy Tab 4 Nook.

Este vorba despre un rebranding al celebrului Galaxy Tab 4, celebra tableta mid-range de la Samsung, care include software de la Barnes & Noble preinstalat. Specificaţiile nu s-au schimbat deloc faţă de modelul obişnuit, diferenţele fiind evidente doar în cazul aplicaţiilor care vin instalate implicit. Toate serviciile Barnes & Noble sunt disponibile pe noul Galaxy Tab 4 Nook, însă există şi suport complet pentru Google Play Store.

Spre diferenţă de vechile tablete Nook şi de produsele concurente de la Amazon, „noua” tabletă Samsung are acces la toate aplicaţiile de Android obişnuite, direct din magazinul oficial Google. 

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO