Business Hi-Tech

Beats Music ar putea fi integrat în iOS 8

Beats Music ar putea fi integrat în iOS 8

Autor: Cătălin Niţu

21.11.2014, 09:35 227

Apple a cumpărat compania Beats la începutul acestui an, iar de atunci a început să includă produsele acesteia cât mai mult în oferta proprie. Reclamele pentru iPhone şi iPad includ acum şi căşti Beats by DRE, magazinele Apple vând căşti Beats, iar în curând iOS ar putea fi livrat cu o aplicaţie Beats „la pachet”.

Se pare că un update pentru iOS care ar putea veni peste câteva luni (se zvoneşte luna martie a lui 2015), ar putea fi livrat cu aplicaţia Beats Music din start. Aceasta s-ar alătura altor aplicaţii precum iBooks şi Podcasts, care până la iOS 8 erau separate de sistemul de operare, iar după lansarea acestuia vin preinstalate. Singurul dezavantaj este faptul că nu poţi să ştergi aplicaţiile implicite din iOS şi nici nu le poţi ascunde decât în foldere.

Spre deosebire de alte aplicaţii Apple incluse în sistemul de operare mobil, Beats Audio ar putea fi prima care necesită plată pentru a putea fi utilizată. Serviciul de streaming necesită un abonament lunar pentru a avea acces la întreaga sa librărie de muzică.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO