Business Hi-Tech

Beckers de la Cosmote & Romtelecom, la rampă: Mergem pe „mobil şi fix“

Nikolai Beckers

Nikolai Beckers

Autor: Adrian Seceleanu

30.07.2013, 22:49 1623

Romtelecom şi Cosmote, companii controlate de grupul elen OTE cu afaceri de 1,1 mld. euro anul trecut, vor lansa în această toamnă noi pachete de servicii integrate de comunicaţii fixe şi mobile cu care îşi propun să schimbe „regula jocului pe piaţă“, a declarat pentru ZF germanul Nikolai Beckers, director executiv al celor două companii din luna aprilie a acestui an.

„Veţi vedea în a doua jumătate a anului o actualizare a ofertelor. Vrem să schimbăm regula jocului pe piaţă. Vom veni cu pachete complete de servicii integrate de comu­nicaţii fixe şi mobile“, a spus Beckers, adăugând că un efort semnificativ va fi concentrat pe oraşe. „Vom pune accent pe zonele urbane, cu oferte fix-mobil. Vom actualiza oferta noastră de servicii TV, în special pe zona de conţinut“. Anul acesta, a adăugat Beckers, cele două companii vor investi mai mult decât în 2012 în reţeaua mobilă 4G şi infra­structura de fibră optică.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 31.07.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO