Business Hi-Tech

Bitdefender are doi noi vicepreşedinţi

Bitdefender are doi noi vicepreşedinţi

Autor: Dorin Oancea, Mediafax

22.01.2018, 11:27 153

Andrew Philpott va lucra în biroul Bitdefender din Londra şi îi va raporta lui Vincent Schiavo, vicepreşedinte de vânzări şi marketing pentru segmentul enterprise la nivel global, precizează compania, într-un comunicat. „În această perioadă de creştere intensă la Bitdefender, Philpott va juca un rol important în expansiunea eforturilor noastre din Europa, aducând peste 20 de ani de leadership şi experienţă în tehnologie şi vânzări de soluţii de securitate cibernetică”, spune Vincent Schiavo.

Philpott va conduce strategia de creştere a vânzărilor de soluţii de securitate pentru companii în regiunea EMEA. Pentru a sprijini această creştere, Bitdefender îşi va suplimenta echipele de vânzări enterprise, precum şi echipele interne de vânzări dedicate clienţilor mici şi mijlocii.

Philpott se alătură echipei Bitdefender după o carieră îndelungată în securitate IT, construind şi conducând echipele de vânzări din EMEA ale unor companii americane precum Secure Computing, McAfee şi, mai recent, Forcepoint (fosta Websense).

În plus, Bitdefender l-a numit şi pe Joe Sykora în funcţia de vicepreşedinte pentru dezvoltarea canalului de vânzări prin parteneri la nivel global. Sykora va lucra în sediul din Santa Clara, California, şi va fi gestiona relaţia Bitdefender cu cei peste 7.000 de parteneri revânzători. Sykora se alătură companiei după şapte ani la Fortinet şi are peste două decenii de experienţă în industria securităţii IT. Numirea vine în contextul unui nou program de susţinere a partenerilor companiei, care include, printre altele, dublarea marjelor alocate acestora.

Bitdefender furnizează soluţii de protecţie împotriva ameninţărilor complexe către 500 de milioane de utilizatori din peste 150 de ţări.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO