Business Hi-Tech

Black Friday la Bistriţa: "Televizorul nu mai este în stoc. Cum nu mai e pe stoc dacă e la mine în mână?"

Black Friday la Bistriţa: "Televizorul nu mai este în...

Autor: Departamentul Corespondenţi

22.11.2013, 12:33 22937

Sute de persoane din Bistriţa s-au înghesuit, vineri dimineaţă, în magazinele care au anunţat reduceri de Black Friday, pentru a cumpăra electronice şi electrocasnice cu preţ redus, în special plasme, telefoane mobile şi tablete, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Încă de joi seara, zeci de oameni se aflau în zona magazinului Flanco de pe Bulevardul Decebal din Bistriţa, încercând să vadă, prin geamuri, care produse vor avea preţuri reduse de Black Friday. Printre ei se aflau şi pensionari, care nu utilizează internetul.

"Vreau să-mi cumpăr un televizor nou fiindcă am auzit că sunt reduse. Nu am calculator, nu ştiu să mă uit, dar am încercat să văd, prin geam, dacă sunt mai ieftine. Nu am reuşit, aşa că voi veni vineri dimineaţă, pe la 5.00, să mă aşez la coadă", a declarat un pensionar.

Vineri, începând cu ora 5.00, în faţa magazinului s-au format cozi, oamenii încercând să ţină o evidenţă a celor care au ajuns primii. Odată intraţi în magazin, însă, au pierdut evidenţa şi s-au grăbit să pună mâna pe produse ieftine: televizoare, tablete, telefoane, jocuri, monitoare.

Apoi s-au aşezat la alte cozi, pentru a ajunge la casele de marcat să achite produsele.

În faţa casieriţei, unii au aflat că produsul pe care doreau să îl cumpere nu mai era în ofertă.

"Am venit la ora 5.00 fiindcă mama mea voia un televizor nou. L-am găsit pe raft, l-am luat şi când să-l plătim, au zis că nu mai e pe stoc. Cum nu mai e pe stoc dacă e la mine în mână? Ne-am certat acolo cu cei de la casă care nu voiau să ni-l dea cu preţul redus. Am sunat la Protecţia Consumatorilor să vină şi să ne ajute", a declarat un bărbat revoltat.

În jurul orei 8.00, deja, la Flanco nu se mai intra decât în grupuri restrânse, iar de ieşit nu se putea decât în urma prezentării bonului de casă.

În afară de magazinele care fac parte din reţele şi care au fost aglomerate toate, vineri dimineaţa, şi unele companii locale au redus preţurile, fiind vorba, în general, de cele care vând produse electronice şi electrocasnice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO