Business Hi-Tech

BlackBerry se pregăteşte pentru un viitor fără smartphone-uri

BlackBerry se pregăteşte pentru un viitor fără...

Autor: Dorian Prodan

19.08.2014, 11:30 1560

 Acum un an, compania BlackBerry a anunţat că este interesată de un parteneriat sau o vânzare, iar viitorul companiei a devenit şi mai sumbru decât era deja. Acţionarii au hotărât într-un final să lupte în continuare şi, după înlocuirea managerului Thorsten Heins cu John Chen, compania şi-a anunţat noile strategii şi noile produse. Confruntată însă cu o cotă de piaţă din ce în ce mai mică, conducerea BlackBerry se pare că se pregăteşte pentru un viitor fără smartphone-uri.

În timpul conducerii lui John Chen, BlackBerry a lichidat o parte din serviciile pe care le oferea pe piaţa consumer, a vândut o parte din proprietăţile imobiliare şi a disponibilizat un număr mare de angajaţi. La începutul acestei luni, Chen a anunţat că perioada dificilă a trecut, semn că situaţia internă a fost stabilizată, şi că se aşteaptă ca BlackBerry să revină pe profit până în luna martie a anului viitor.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO