Business Hi-Tech

Bogdan Enoiu, de la McCann Erickson, îl aduce la Bucureşti pe inventatorul WWW-ului

Bogdan Enoiu, de la McCann Erickson, îl aduce la...

Autor: Oana Stupinean

21.10.2015, 12:50 1124

Agenţia de publicitate McCann Erickson împreună cu firma Thiess Holding, deţinută de Adrian Thiess, omul care i-a adus la Bucureşti pe Mihail Gorbaciov, George Friedman (Preşedinte al Stratfor), dar şi echipa de fotbal FC Barcelona în 2012, au lansat în primăvara acestui an  o serie de conferinţe pe teme de leadership, educaţie şi inovaţie, adaptate la nevoile managerilor din România, iar următorul eveniment de acest fel îl va aduce la Bucureşti pe inventatorul internetului, Tim Berners-Lee.

Inventatorul internetului, Tim Berners-Lee va fi prezent la Bucureşti pe 12 noiembrie în cadrul conferinţei McCann/Thiess - “A WWWisionary Lesson” şi va prezenta motivaţia care a stat în spatele ideii de WWW (World Wide Web).

Costurile evenimentului organizat de grupul de comunicare se ridică la 120.000 de euro, bani proveniţi de la parteneri ca grupul BRD şi furnizorul de servicii de cablu TV UPC.

“Este aproape imposibil să ne imaginăm cum ar arăta lumea fără World Wide Web. WWW sunt poate cele mai importante trei litere din istoria recentă a civilizaţiei, cele care au transformat radical modul în care gândim, comunicăm, consumăm şI trăim,” spune Bogdan Enoiu, Director General McCann Worldgroup România.

Absolvent al Universităţii Oxford, invitatul conferinţei McCann/Thiess a inventat WWW-ul în anul 1989. Componentele dezvoltate de Berners, precum URL, http sau HTML au fost dezvoltate pe măsură ce tehnologie s-a răspândit, fiind în prezent instrumente tot mai folosite de utilizatori. LA 25 de ani de la inventarea WWW-ului deţine poziţii de conducere în numeroase organizaţii ce vizează dezvoltarea acestui instrument.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO