Business Hi-Tech

Bogdan Tudor, antreprenor în IT: Angajăm specialişti care oferă suport la distanţă

Bogdan Tudor, fondator şi CEO al Class IT

Bogdan Tudor, fondator şi CEO al Class IT

Autor: Ioana Nita

19.12.2014, 00:06 469
Class IT Outsourcing, compania locală specializată în furnizarea de servicii IT, va angaja anul viitor circa 50 de persoane, majoritatea poziţiilor deschise fiind pentru administratorii de teren şi specialişti care oferă suport de la distanţă. Astfel, compania va ajunge la o echipă de 200 de oameni.
 
„În următorul an estimăm că echipa noastră se va mări cu încă 50 de persoane. Cele mai multe poziţii alocate vor fi direcţionate către administratorii de teren, dar şi către specialiştii care oferă suport de la distanţă“, a declarat pentru ZF Bogdan Tudor, fondator şi CEO al Class IT.
 
Compania are în derulare şi un pro­gram de training, numit  Star Team Aca­demy, destinat atât angajaţilor, cât şi specialiştilor IT din exterior, pe care vor să îl dezvolte în continuare anul viitor. Pentru 2015, Class IT ţinteşte majorarea afacerilor la circa 22 mil. lei (5 mil. euro), cu 60% mai mult faţă de veniturile totale cu care vor încheia 2014.
 
„Estimăm că în 2015 vom atinge o cifră de afaceri de 5 milioane de euro. În 2014 am depăşit pragul de 3 milioane de euro, comparativ cu aproximativ 2,5 milioane euro cu care s-a încheiat anul 2013“, a precizat Tudor. El a adău­gat că la creşterea cifrei de afaceri de anul acesta au contribuit  conceptul culturii organizaţionale a com­paniei (conceptul StarTeam - starteam.ro) care i-a ajutat să se diferenţieze de competiţie, precum şi inovaţia. Class IT a dezvoltat o serie de aplicaţii prin intermediul cărora să susţină activitatea desfăşurată de clienţii săi - EaseeHelp Mobile, Star­Team, EasyDesk TH.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO