Business Hi-Tech

Boom TV a investit 6 mil. euro intr-un soft de management

20.06.2008, 20:27 66

DTH Television Group a investit circa sase milioane de euro in modernizarea sistemului de management al abonatilor platformei de televiziune digitala Boom Extrasatelit, prin introducerea unei solutii furnizate de compania canadiana RR Enterprises.
"Planurile noastre de dezvoltare au nevoie insa de suportul unui nou sistem de management al abonatilor, care sa poata acomoda in mod eficient sute de mii de clienti. Sistemul RR ne ofera flexibilitatea si capacitatea de care avem nevoie, iar in plus ne va ajuta sa lansam rapid noi servicii pe piata", a declarat directorul comercial al DTH Television Group, Doron Revivi. Cu un portofoliu de 10 canale, serviciul Boom TV a devenit operational comercial in aprilie 2006, iar in luna aprilie 2008 numara 140.000 de abonati. Compania avea la jumatatea anului trecut circa 30.000 de clienti.
Boom este a cincea platforma de televiziune digitala de tip Direct to Home (DTH) din Romania.
Pe piata locala mai functioneaza patru platforme digitale de tip DTH: Digi TV Satelit (RCS & RDS), Focus Sat (UPC), Max TV (Digital Cable Systems) si Dolce (Romtelecom). RCS&RDS si Romtelecom au peste 1,5 milioane de clienti DTH.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO