Business Hi-Tech

Borodi, Net Brinel: Clujul e un cazan în fierbere pe HR în IT

Borodi, Net Brinel: Clujul e un cazan în fierbere pe HR...

Autor: Laurentiu Cotu

12.02.2016, 00:05 1538
Net Brinel, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii şi servicii IT de pe piaţa locală, controlat de antre­pre­norul Marcel Borodi, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de circa 106 mil. lei (23,5 mil. euro), mai mult cu peste 30% faţă de anul anterior, evoluţie susţinută de proiectele din sectoarele bancare, sănătate, IT&C, petrol şi gaz, producţie industrială şi universităţi.
 
În 2014, Net Brinel a avut o cifră de afaceri de 79,4 mil. lei (17,9 mil. euro) şi un câştig net de 3,9 mil. lei (880.000 de euro), cu un număr mediu de 82 de angajaţi, conform site-ului Ministerului Finanţelor Publice. „Cele mai importante contracte câştigate anul trecut au fost în sectorul bancar, în special cu băncile autohtone, sănătate, spi­talul Polaris din Cluj şi spitalul clinic de pe­diatrie Sibiu, în IT&C, atât companiile de co­municaţii, dar şi firme de servicii software, cu jucători din domeniile petrol şi gaz, producţie industrială, dar şi cu diverse uni­versităţi. Sectorul public a fost mai sărac în investiţii în 2015, reprezentând sub 20% din rezultatele obţinute“, a declarat pentru ZF Transilvania Marcel Borodi, CEO Brinel.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO