Călin Fusu face achiziţii în Republica Moldova: 47% din aplicaţia mobilă iTaxi, care are venituri egale cu cele obţinute de Clever Taxi din România

7 dec 2017 Autor: Ioana Nita

Grupul Neogen, controlat de antrepre­norul local Călin Fusu, a intrat în acţionariatul aplicaţiei mobile pentru co­menzi de taxi iTaxi din Republica Moldo­va cu o participaţie de 47%, având ca ţintă creşterea numărului de firme de taximetrie partenere şi a echipei de programatori.

Valoarea tranzacţiei nu a fost făcută public. „Restul acţiunilor sunt deţinute de trei persoane - fondatori şi manageri ai aplicaţiei. Planul nostu este să creştem numărul de firme de taximetrie din aplicaţie, să mărim echipa de programatori şi să profesionalizăm managementul afacerii - vrem să facem din iTaxi cel mai bine administrată companie din Republica Moldova”, a declarat pentru ZF Călin Fusu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.12.2017

 
Cuvinte cheie:
aplicatie
, taxi
, republica moldova
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide