Business Hi-Tech

Callcenterul american Comdata din Craiova, care oferă servicii în limba italiană, a crescut la afaceri de 139 mil. lei în 2016, cu un profit de 11 mil. lei

Callcenterul american Comdata din Craiova, care oferă...

Autor: Adrian Seceleanu

05.06.2017, 00:05 675
Profitul net a scăzut cu 55,8%, până la 11,7 milioane de lei.
 
Comdata Service, o firmă de call center care oferă servicii în limba italiană şi care este controlată de gigantul american Carlyle, a recrutat anul trecut peste 800 de persoane, mai mult decât gigantul american Oracle, cel mai mare angajator din industria de IT, şi a ajuns la un business de peste 30 de milioane de euro, arată datele raportate de companie la Ministerul Finanţelor Publice.
 
Subsidiara locală a gigantului Oracle a recrutat anul trecut 592 de persoane, conform datelor privind evoluţia numărului mediu de angajaţi raportate la Finanţe.
 
Cifra de afaceri a companiei Comdata Service a urcat cu 4,7%, la 139,1 mil. lei (30,9 mil. euro), în timp ce numărul mediu de angajaţi a avansat până la 2.777, cu 824 mai mulţi decât în anul anterior, potrivit sursei citate. În prezent compania a depăşit pragul de 3.000 de angajaţi, conform datelor publicate în anunţurile de recrutare ale companiei disponibile pe portalurile specializate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO