Business Hi-Tech

Cartea "Steve Jobs - iLeadership pentru o nouă generaţie" apare împreună cu ZF în perioada 10-14 octombrie

Împreună cu ZF în perioada 10-16 octombrie
07.10.2011, 00:02 13643
În perioada 10 - 14 octombrie Ziarul Financiar va fi distribuit la chioşcuri împreună cu cartea Steve Jobs - iLeadership pentru o nouă generaţie la preţul de 15,9 lei.

Cartea prezintă o biografie scrisă de Jay Elliot care a muncit umăr la umăr împreună cu Steve Jobs în calitate de vicepreşedinte Apple şi care ne dezvăluie în paginile cărţii stilul de leadership specific şefului Apple - iLeadershipul, care se bazează pe patru principii călăuzitoare: produs, talent, organizaţie, marketing.

Un manager care are el însuşi o carieră impresionantă în spate

(la IBM, Intel şi alte companii proprii), Elliot a tras linie după experienţa sa lângă Jobs şi a pus pe hârtie - spre folosul altor antreprenori - care sunt lucrurile pe care le-a făcut diferit faţă de alţii liderul Apple pentru a face din compania născută într-un garaj cea mai mare firmă IT a lumii, cu produse şi servicii care sunt dorite şi în Bucureşti, şi în Shanghai sau New York.

Elliot nu e primul care descrie stilul aproape dictatorial al lui Jobs în relaţia cu angajaţii, însă el pune informaţiile în context, arătând şi preocuparea constantă a lui de a lucra mereu cu cei mai buni oameni disponibili pe piaţă şi de a-i recompensa de fiecare dată când reuşeau să ducă proiectele la bun sfârşit. Cartea arată cum Jobs a schimbat mereu oamenii din boardul Apple, aducând de fiecare dată când intra într-un domeniu nou, cei mai buni experţi sau lideri de business de pe acel segment.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO