Business Hi-Tech

Câteva mii de români se luptă să devină casieri în mediul rural pentru facturile emise de RCS&RDS

Câteva mii de români se luptă să devină casieri în...

Autor: Adrian Seceleanu

22.12.2012, 12:14 7338

Compania RCS&RDS, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de cablu TV, care a demarat în acest an o campanie agresivă de extindere a infrastructurii şi în localităţi din mediul rural din mai multe zone din ţară, caută oameni care să distribuie facturile şi să încaseze banii de la noii clienţi, potrivit anunţurilor postate de companie pe site-uri de recrutare şi de mică publicitate.

Potrivit unui anunţ publicat de RCS&RDS pe BestJobs, unul dintre cele mai mari site-uri locale de recrutare, compania caută Casier încasator în zona rurală pentru satele din zonele Cluj Napoca, Zalău şi Ilfov.

Personalul căutat de RCS&RDS va avea în fişa postului responsabilitatea de a "încasa corect şi cu acurateţe, la domiciliul abonaţilor din zona rurală, sumele reprezentând contravaloarea serviciilor furnizate de RCS&RDS clienţilor săi şi de a elibera documentele justificative clienţilor, conform procedurilor de lucru".

După 23 de zile de la publicarea anunţului, aproape 4.000 de persoane aplicaseră pentru acest job, potrivit datelor afişate de BestJobs.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO