Business Hi-Tech

Ce au mai cumpărat românii anul acesta? eMAG a publicat topul celor mai căutate categorii de produse

Ce au mai cumpărat românii anul acesta? eMAG a publicat...

Autor: Alina Botezatu

22.12.2018, 18:00 30841

Primul loc în „Top 10 căutări pe eMag” este deţinut de cuvântul ceas, urmat în această ordine de: squishy, căşti, Samsung, iPhone, bicicletă, frigider, aragaz, anvelope şi troller.

Topul cele mai amuzante căutări pe eMag în 2018 cuprinde la categoria „Cum se aude, aşa se scrie” senvici meicăr, big de ras gilet şi haloin, iar la categoria „În curând pe eMag” coşciug, rezultate examen şi adeverinţe medicale cu ştampile.

În categoria „Viaţa satului”, topul este dominat de acumulator de căruţă, cuibar de pui şi cazan ţuică stabil des, în timp ce, la categoria „Cel mai nefericit typo”, primul loc îi revin acurdeon, spart watch şi dozator bele halabă.

La categoria „Ştiu exact ce caut”, topul căutărilor amuzante cuprinde telescop de bătaie, telefon pentru mătuşa mea Gabriela şi biberoane care nu curg numai dacă trage bebe, iar la categoria „Brandu mare”, primul loc îl ocupă pepărşi, wuikas şi guggi.

Categoria „Întreabă eMAGu’” include în top: ce meci este astăzi din campionat; unde găsesc boomeranguri adevărate de vânatoare australiene; cum pîrlesti un pork.

Fondată în 2001, eMag a devenit lider al pieţei de comerţ online din România, fiind prezent în Bulgaria, Ungaria şi Polonia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO