Cegeka: „Vrem să ajungem la 1.000 de angajaţi pe plan local în cinci ani“

17 mar 2016 Autor: Ioana Nita

Compania vizează achiziţia de firme româneşti de software pentru a-şi extinde operaţiunile locale. Belgienii ţintesc să cumpere între trei şi cinci firme autohtone anul acesta.

Compania de origine belgiană Cegeka, specializată în furnizarea de soluţii software şi de infrastructură IT, are în plan să îşi extindă echipa locală până la atingerea pragului de 1.000 de angajaţi în următorii cinci ani, creşterea de personal urmând să fie realizată atât organic – prin atragerea de noi clienţi şi proiecte – cât şi prin achiziţii de firme de soft. În prezent, Cegeka România are aproape 340 de angajaţi, până la sfârşitul anului ţinta fiind de a mai recruta încă cel puţin 100 de persoane.

„Viziunea pentru următorii cinci ani este de a trece pragul de 1.000 de angajaţi. Creşterea este estimată atât din punct de vedere organic, cât şi prin achiziţia unor companii. Suntem pregătiţi să luăm «on board» companii cu spirit antreprenorial care sunt pregătite să fie parte dintr-un grup internaţional“, a declarat pentru ZF Marius Joian, director de marketing şi business development în cadrul Cegeka România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.03.2016

 
Cuvinte cheie:
Cegeka
, angajati
, plan
, firme
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide