Business Hi-Tech

Cei mai mari jucători din IT şi telecom vin la ZF Digital ’12

Cei mai mari jucători din IT şi telecom vin la ZF Digital ’12

Autor: Adrian Seceleanu

09.10.2012, 00:02 954

Radu Enache - directorul general al HP România - cea mai mare companie IT de pe piaţa locală, Doina Binig - vicepreşedintele celui mai mare producător local de software - Siveco şi Florin Talpeş - CEO al producătorului de soluţii de securitate IT Bitdefender se numără printre speakerii care vor participa la ZF Digital '12, un eveniment organizat de ZIARUL FINANCIAR pe 16 şi 17 octombrie.

După ce a ajuns la câteva mii de angajaţi în România, ce planuri de viitor are HP? Aceasta este doar una dintre temele de discuţie cu Radu Enache, managerul care conduce filiala locală a HP încă de la înfiinţare, în 1997.
Îşi va atinge Siveco, cel mai mare pro­du­cător local de software, obiectivul de a obţine în acest an un procent semnificativ din venituri din străinătate? Este una din întrebările care îi vor fi adresate Doinei Binig, vicepreşedinte al Siveco.
Ce s-ar putea întâmpla pe piaţă în următorii ani şi ce ar putea face statul pentru a cheltui mai eficient banii pe proiectele IT? Sunt subiecte ce vor fi discutate cu Eugen Schwab, Managing Partner pentru Europa de Est al companiei Pierre Audoin Consultants.
Printre speakerii de la ZF Digital '12 se numără şi directorii generali ai Cosmote & Romtelecom, Orange, UPC şi Vodafone România, dar şi şeful diviziei telecom a Samsung România - cel mai mare jucător de pe piaţa locală de smartphone-uri.
Invitatul special al ZF Digital '12 este Tim Stevens, redactor-şef al revistei online de tehnologie Engadget.
Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile la adresa zf.ro/digital12

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO