Cel mai mare atac al RCS&RDS pe Wi-Fi: 400 de hotspoturi instalate pe tăcute în trei luni. Vezi aici locaţiile

13 sep 2011 Autor: Adrian Seceleanu

Compania românească RCS&RDS a instalat în trei luni de zile în cele mai intens circulate zone din 26 de localităţi mari din România aproape 400 de puncte de acces wireless (Wi-Fi) prin care cei 1,2 milioane de abonaţi la net fix ai operatorului pot intra gratuit pe internet de pe orice echipament compatibil (smartphone, lap top, player audio sau tabletă PC).

"În prezent operăm peste 390 hotspot-uri în 26 de localităţi", au declarat pentru ZF reprezentanţii RCS&RDS, adăugând că operatorul are 1,2 milioane de abonaţi la net fix.

Potrivit datelor publicate de autoritatea de reglementare în comunicaţii la finele anului 2010 în România existau puţin peste 1.000 de puncte de acces wireless (Wi-Fi) la internet în condiţiile în care niciun mare operator telecom din România nu investise în dezvoltarea unei asemenea reţele.

Compania controlată de omul de afaceri Zoltan Teszari a atacat rapid acest nou segment de piaţă, instalân du-se în unele dintre cele mai circulate zone din România (staţiile de metrou şi Centrul vechi din Bucureşti sau staţiunile de pe litoral), proiectul fiind realizat cu echipamente furnizate de compania chineză Huawei.

Momentan doar Orange, numărul unu pe piaţa locală de telefonie mobilă, a mai lansat servicii Wi-Fi, care sunt disponibile momentan gratuit, în Centrul vechi din Bucureşti.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.09.2011

 
Cuvinte cheie:
RCS&RDS
, clienţi
, internet fix
Vizualizari:
Printeaza
Momentan sunt 8 comentarii Comenteaza si tu
Comentarii (8):
Cristian - 20 septembrie 2011, 10:42

Pai normal ca au amabilitate ZERO din miment ce au MONOPOL ! Tu stimate utilizator daca nu-ti convine nu ai unde sa te duci in alta parte sa-ti pui cablu sau internet ! Asa ca stam si inghitim !

sorin - 14 septembrie 2011, 16:56

Va mai plangeti atat de modalitatile de plata si casierii... Ati incercat vreodata sa platiti de acasa direct la ei pe site? Comod, simplu si urgent de la peceul personal sau chiar din spoturile mai sus mentionate...

gica - 13 septembrie 2011, 17:02

Servicii ieftine si proaste, angajati impertinenti, nu trimit factura lunara cf. contractului, mereu trebuie sa-i reclam la OPC pt. factura si pt. incarcarea facturii.

mamablu - 13 septembrie 2011, 14:09

Bravo RDS! Serviciile lor sunt mai mult decât bune la 25-30 RON/lună. Cine vrea scump, n-are decât să emigreze în Ioropa, unde prosperitatea e în toi şi economia plesneşte de sănătate.

toni25 - 13 septembrie 2011, 13:57

eu am mare incredere in RCS-RDS , chiar ofera destule servici la un pret convenabil, iar faza cu wifi-ul e super tare, iar cu cat vor aco[erii o zona mai mare cu atat va fi mai bine, sa scamp odata de orange si vodafone cu rpeturile lor imense pentru a avea net pe telefon. Ce ar mai trebuii facut la RDS sunt casieriile modalitatile de plata, ;a acest capitol stau cam slab, cel putin in Timisoara.

Adi - 13 septembrie 2011, 13:34

@wrong multumesc pentru info. Respect.

tm89 - 13 septembrie 2011, 12:51

Niste nesimtiti astia de la rcs-rds! Profesionalism f. slab; amabilitate = 0; servicii de masa slabe calitativ, dar ieftine - numai bne in RRomania! Oare cit platesc ziarelor sa-i tot promoveze?!

wrong - 13 septembrie 2011, 10:31

adica de aici puteti vedea si locatiile http://www.rcs-rds.ro/digi-wifi

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide