Business Hi-Tech

Cele mai bune tastaturi pentru tablete disponibile în România

Cele mai bune tastaturi pentru tablete disponibile în...

Autor: Cătălin Niţu

31.08.2014, 15:42 145

Tabletele sunt dispozitive de care mulţi dintre noi nu se pot despărţi, ecranul touch oferind o fereastră deschisă către internet şi acces la conţinut multimedia. Totuşi, acestea sunt mai mult decât simple instrumente de distracţie, putând cu uşurinţă lua rolul unei platforme pentru crearea de conţinut. Din păcate interfaţa tactilă poate fi o piedică în calea productivităţii, aşa că merită luată în considerare achiziţionarea unei tastaturi potrivită pentru tablete, care să elimine nevoia de a căra în geantă un laptop mult mai greu.

Majoritatea tabletelor oferă conectivitate Bluetooth, permiţând astfel folosirea oricărei tastaturi obişnuite de PC în mod wireless. Am decis pentru acest articol să căutăm tastaturile disponibile în România, care transformă tableta într-un laptop, întrucât mobilitatea şi implicit eliminarea unui birou pentru utilizare sunt atuurile principale ale tabletelor.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO