Business Hi-Tech

Cele mai impresionante apariţii de la CES 2013, cel mai important târg de gadgeturi şi tehnologie din lume. Galerie FOTO

Un iPhone cu tehnologie HzO Waterblock care poate funcţiona sub apă

Accesaţi galeria pentru a viziona cele mai impresionante apariţii de la CES 2013

Autor: Octavian Calei

12.01.2013, 18:50 2263

Consumer Electronics Show (CES), cel mai mare eveniment de electronice şi tehnologie din lume organizat în Las Vegas, cu un număr estimat de peste 150.000 de vizitatori, a găzduit unele dintre cele mai inovatoare apariţii, cum ar fi difuzorul care face o masă să transmită sunete, cel mai subţire telefon din lume, ochelarii cu TV 3D sau tehnologia prin care se transmit datele cu ajutorul corpului uman, scrie AFP.

O suită întreagă de dispozitive şi aparate high-tech: laptopuri ultra-subţiri, smartphoneuri atractive, tablete care rivalizează cu iPad, difuzoare wireless, electrocasnice şi televizoare 3D au fost expuse de către cei 3100 de expozanţi.

Gazda evenimentului, Consumer Electronics Association, estimează că consumatorii vor cheltui peste 1.000 de miliarde de dolari în acest an pe eletronice. Pentru prima dată, tabletele şi smartphoneurile vor domina o bună parte din cheltuielile electronice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO