Business Hi-Tech

CEO Vodafone România: În 2016 vom face cea mai mare investiţie în reţea din ultimii ani

Ravinder Takkar, CEO al Vodafone România

Ravinder Takkar, CEO al Vodafone România

Autor: Adrian Seceleanu

24.05.2016, 00:08 1946

EBITDA este sub presiune, dar acţionarii sunt mulţumiţi că veniturile cresc. Pe TV nu avem un anunţ major, dar vom fi gradual din ce în ce mai prezenţi pe zona de conţinut video. Nu are sens să lansăm o platformă de TV prin satelit.

Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, va investi în acest an „masiv“ în reţea - bugetul alocat fiind cel mai mare dintr-o lungă perioadă de timp şi comparabil cu cel din intervalul în care compania îşi construia de la zero reţeaua la finele anilor ’90.

„Acum doi ani Vodafone România a avut unul dintre cele mai mari bugete de investiţii în reţea, ca parte a programului Spring derulat la nivel de grup. Anul trecut am avut un buget de investiţii şi mai mare pentru reţea. Anul acesta vom creşte din nou investiţia în reţea faţă de anul trecut - este o sumă pe care sigur nu am mai investit-o în reţea din perioada Connex, este o investiţie masivă“, a declarat Ravinder Takkar, CEO al Vodafone România, în cadrul unei întâlniri cu media organizate la aproximativ doi ani de la preluarea mandatului de şef al operaţiunilor locale ale grupului britanic.

Takkar nu a precizat valoarea exactă a investiţiilor. În 2013, ca parte a programului Spring, Vodafone a anunţat că va investi în mod suplimentar în România 45 mil. lire sterline. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO