Business Hi-Tech

Cine reprezintă statul român în CA al Romtelecom, în faţa OTE şi Deutsche Telekom

Cine reprezintă statul român în CA al Romtelecom, în...

Autor: Adrian Seceleanu

23.07.2014, 00:05 1797
Trei tinere a căror carieră se leagă de administraţia publică, despre care nu există date că ar fi ocupat funcţii de management într-o companie de comunicaţii, sunt cei aleşi, după criterii care nu sunt publice, de Ministerul So­cietăţii Informaţionale pentru a reprezenta interesele statului în Consiliul de administraţie al Romtelecom, una dintre cele mai mari companii din România - care traversează un complex proces de restructurare, şi care se pregă­teşte de o integrare şi posibilă fuziune cu compania din acealşi grup, operatorul de telefonie mobilă Cosmote.
 
Laura Monica Ion şi Adela-Monica Con­du­rache-Fedorca - trimise de în CA de fostul ministru Dan Nica (PSD) şi Carmen Mihaela Boteanu - promovată în CA de actualul ministru Răzvan Cotovelea (PC) sunt faţă în faţă, la fiecare şedinţă, cu manageri cu o zeci de ani de experienţă în business şi în industria de comunicaţii, din partea OTE (Grecia) şi Deutsche Telekom (Germania), în care trebuie să promoveze punctele de vedere ale părţii române în toate deciziile majore luate de companie.
 
ZF a solicitat Ministerului Societăţii Infor­maţionale CV-urile celor trei reprezentanţi ai statului în CA-ul Romtelecom. însă instituţia nu a oferit aceste informaţii.
 
Datele prezentate în articol sunt cele găsite de ZF pe internet din multiple surse, de la reţelele de socializare până la portalul de declaraţii de avere al ANI.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO