Business Hi-Tech

Cisco vrea să cumpere compania Duo Security cu 2,35 mld. dolari cash

Cisco vrea să cumpere compania Duo Security cu 2,35 mld....

Autor: Ioana Nita

03.08.2018, 00:00 165

Cisco, furnizor american de echipamente şi soluţii software de reţelistică, şi-a anunţat intenţia de achiziţie a firmei de securitate IT Duo Security pentru suma de 2,35 miliarde de dolari cash, scrie portalul Techcrunch.com.

Firma Duo Security a fost înfiinţată în 2010 de către Dug Song şi Jonathan Oberheide, start-up-ul reuşind să atragă finanţări în valoare totală de 121 milioane de dolari. Duo Security are peste 700 de angajaţi în birourile sale din SUA şi Marea Britanie, sediul central rămânând în oraşul Ann Arbor din statul american Michigan.

Dug Song, cofondatorul şi CEO-ul Duo Security, va continua să conducă firma ca director general şi se va alătura businessului Cisco.

Achiziţia Duo Security pare o mutare bună pentru Cisco în condiţiile în care soluţiile start-up-ului le permite angajaţilor să-şi folosească propriile dispozitive cu autentificare adaptabilă. În ultimii ani, Cisco a făcut o serie de achiziţii precum OpenDNS, Sourcefire, şi Cloudlock.  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO