Business Hi-Tech

Clienţii Uniqa Asigurări îşi pot plăti poliţele la terminalele PayPoint

Clienţii Uniqa Asigurări îşi pot plăti poliţele la...

Autor: Ioana Nita

05.11.2014, 00:00 198

PayPoint România, subsidiara locală a operatorului britanic de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, a semnat un parteneriat cu Uniqa Asigurări, clienţii asigurătorului având acum posibilitatea de a-şi achita poliţele în peste 8.500 de locaţii PayPoint din ţară.

Pentru a efectua plata, clienţii trebuie să îi prezinte vânzătorului din magazinul partener PayPoint informarea de plată sau codul primit prin SMS de la asigurător, iar acesta scanează codul de bare de pe informare sau introduce pe terminal detaliile comunicate de client, iar apoi încasează banii în numerar şi îi înmânează clientului chitanţa emisă de terminal cu toate detaliile tranzacţiei.

Consumatorii pot de asemenea să achite la terminalele PayPoint contravaloarea rovinietei, facturile pentru utilităţi, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu, asigurări şi rate, pot realiza operaţiuni de încărcare electronică sau transfer de bani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO