ZF 24

Clujenii de la Logicode isi tripleaza afacerile in 3 ani

11.11.2008, 22:15 13

Compania clujeana Logicode, distribuitor de sisteme pentru coduri de bare, intentioneaza sa isi tripleze cifra de afaceri in urmatorii trei ani, la 5 mil. euro. Compania a incheiat anul trecut cu un rulaj de aproximativ 1,6 mil. euro, iar pentru 2008 reprezentantii Logicode se asteapta la o crestere de 75%, la 2,8 mil. euro.

“Unul dintre obiectivele prioritare ale companiei noastre pentru acest an a fost dezvoltarea si eficientizarea echipei Logicode, in vederea imbunatatirii performantei oamenilor. Vom mai face angajari si in 2009 pentru dezvoltarea echipei de consultanti tehnici pe solutii de mobilitate”, a declarat pentru ZF Transilvania Ciprian Cosma, directorul executiv al Logicode.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine cati angajati are in prezent compania si care este situatia actuala pe piata codurilor de bare si a solutiilor de automatizare a operatiunilor cu ajutorul codurilor de bare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO