Business Hi-Tech

Clujenii de la Softvision au recrutat peste 170 de angajaţi anul trecut

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

16.03.2012, 00:00 688

Compania SoftVision, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de aplicaţii din Transilvania, a inaugurat în 2011 două sedii noi în Cluj-Napoca, dar şi primul birou din Iaşi, pe fondul dezvoltării afacerilor şi al recrutării de noi angajaţi.

Numărul de angajaţi ai companiei a crescut cu peste 27% în 2011 faţă de finalul lui 2010, iar pentru anul în curs strategiile de dezvoltare ale SoftVision în domeniul resurselor umane vizează depăşirea pragului de 800 de angajaţi.

"Expansiunea companiei nu a atins încă punctul său maxim şi va continua într-un ritm alert şi în 2012. Sunt luate în considerare deschiderea unor birouri în afara ţării, precum şi a unor noi sedii în Cluj-Napoca. Totodată în cursul acestui an SoftVision va deschide un sediu şi în Timişoara", a declarat George Stan, director general SoftVision. În acest an SoftVision va inaugura un nou sediu în Cluj-Napoca, în cadrul unei clădiri de birouri cu o suprafaţă de 1.500 mp amplasată într-o zonă centrală.

SoftVision operează pe piaţa locală de software outsourcing de peste 14 ani, având sediul central în Cluj-Napoca şi birouri în Baia-Mare, Iaşi şi SUA (San Jose, California). Clienţii săi variază ca mărime şi domenii de activitate. Din portofoliul de clienţi al SoftVision fac parte firme de renume precum Microsoft, Toshiba, Verizon, Alcatel, IBM, Sharp, Procter & Gamble şi altele. În 2010 afacerile companiei au fost mai mari de 4 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO