Business Hi-Tech

Coincidenţă: RCS&RDS şi Vodafone au decis în aceeaşi zi din decembrie 2014 să intre pe aceeaşi linie nouă de business

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Autor: Adrian Seceleanu

24.03.2015, 00:00 931

Echipele de management ale companiilor de telecomunicaţii RCS&RDS şi Vodafone au decis în data de 3 decembrie 2014, în urma unor şedinţe ale Consiliului de Administraţie respectiv AGA extraordinare, extinderea obiectelor secundare de activitate către exact aceeaşi zonă: „activităţile de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”, conform unor documente publicate în Monitorul Oficial de companii.

„Hotărârea nr. 35977 a Consiliului de administraţie al RCS & RDS, întrunit în mod statutar la data de 03.12.2014: se aprobă modificarea obiectului secundar de activitate al societăţii prin introducerea următoarelor activităţi: 7112 - activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”, se arată în documentul trimis de RCS la Monitorul Oficial.

„Hotărârea nr. 7 din 03.12.2014 a Adunării generale extraordinare a acţionarilor Vodafone România: se aprobă completarea obiectului secundar de activitate prin adăugarea următoarelor obiecte de activitate: 4321 - Lucrări de instalaţii electrice; 7112 - Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea; 8020 - Activităţi de servicii privind sistemele de securizare”, conform deciziei Vodafone.

Extinderea obiectului de activitate în acelaşi domeniu în aceeaşi zi ar fi doar o coincidenţă şi nu un indiciu al unei extinderi a colaborării dintre cei doi operatori dincolo de acordul de roaming naţional semnat în primăvara anului trecut, conform unei surse apropiate unuia dintre operattori. Niciuna dintre companii nu a răspuns întrebărilor ZF legate de motivul extinderii listei de obiecte secundare de activitate şi de faptul că decizia a fost luată în aceeaşi zi cu rivalii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO