Compania 2Performant Network a adăugat o nouă agenţie de marketing online în portofoliu

22 ian 2016 Autor: Ioana Nita

Compania locală 2Performant Network S.A., care deţine platforma de marketing afiliat 2Parale, a lansat o nouă agenţie full-service de performance marketing numită Edge, prin intermediul căreia va gestiona bugete de media de peste 3 milioane de euro în 2016. În ceea ce priveşte veniturile noii agenţii, compania anticipează o cifră de afaceri de 400.000 de euro anul acesta.
 
Practic, agenţia Edge completează portofoliul de servicii oferite de compania 2Performant Network S.A, care gestionează activitatea reţelei de marketing afiliat 2Parale din România şi a reţelei  2Performant pe pieţele din Europa Centrală şi de Est.
 
« Edge este divizia de servicii pentru  clienţii de top din 2Parale/2Performant. Este un brand de agenţie, nu o companie separată. Compania oferă în prezent platforme de afiliere self-service (2Parale pentru România şi 2Performant pentru CEE) - pentru care facem toată dezvoltarea tehnologică, asigurăm marketingul şi suportul <<one-to-many>>, iar pentru clienţii corporate avem o echipă de specialişti care asigură managementul integral al bugetelor de performance marketing, inclusiv afiliere. Edge oferă strategie integrată online cu focus pe analytics, SEO, trafic pay per click/pay per lead, programmatic buying, marketing automation », a declarat Dorin Boerescu, CEO al companiei 2Performant Network. El a fondat agenţia Edge alături de Cosmin Năstasă, bazele acesteia fiind puse încă de la jumătatea anului trecut.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
companie
, marketing
, agentie
, portofoliu
, online
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide